Categorie: "Theemerken"

THEEMERKEN & JUBILEA Axxent Masters in Tea viert 10-jarig bestaan

 

Beeld: http://www.masters-in-tea.com/

10 jaar geleden hadden ze een droom. De ‘saaie’ thee wereld veranderen en frisse innovatieve thee concepten introduceren. Ze wilden af van het traditionele sopzakje en de typisch Nederlandse 1-2-3-thee cultuur. Gisteren, dinsdag 27 september 2016, heften Arnoud Francken en Marcel Vogel, oprichters van Axxent Masters in Tea (http://www.masters-in-tea.com/), het glas en kijken ze terug op 10 mooie en enerverende jaren.

THEEMERKEN & KUNST Madeleine Schineis verzorgt illustraties voor wikkels Van Bruggen Thee

Beeld: http://www.vanbruggenthee.nl

De theeblikken van Van Bruggen Thee http://www.vanbruggenthee.nl krijgen unieke, handgetekende wikkels. De wikkels zijn getekend door Madeleine Schineis, bekend van onder andere haar geïllustreerde recepten in het maandblad Landleven. Bij de theeblikken is ook een nieuwe theeplank verkrijgbaar. 

THEE OP HET WERK Pickwick introduceert Fairtrade assortiment voor professionele markt

 

Beeld: http://www.pickwick.nl/professional

Tijdens een vergadering, een pauze met collega’s of een ontmoeting met een klant zorgt een kop thee voor een waardevoller moment. Pickwick (http://www.pickwick.nl/professional) introduceert voor deze momenten het Fairtrade assortiment: zes populaire varianten die het internationale Fairtrade keurmerk van Max Havelaar voeren. Bovendien heeft het zakelijke assortiment van Pickwick een nieuwe, professionele uitstraling.

GASTBLOG THOMAS SHARIATI VAN LANGERAK ‘3 Ultieme merken voor de echte theebeleving’

Er wordt wereldwijd veel thee gedronken. En wij als Nederlanders kunnen er ook wat van. De gemiddelde Nederlander drinkt iets meer dan 100 liter thee per jaar. Door de enorme vraag naar de drank is het overal verkrijgbaar: in supermarkten, restaurants, bars, bedrijfskantines en sportkantines. Je kan het zo gek niet bedenken of het is buitenshuis te koop. Door het grote aanbod is het niet eenvoudig om een goede keuze te maken.

THEEMERKEN & HORECA De vernieuwde exclusieve Piramini theelijn van Bradley’s: vanaf heden verkrijgbaar bij Mocca d’Or

Mocca d’Or (http://www.moccador.com) meldt met trots dat de exclusieve Piramini theelijn van Bradley’s vernieuwd is! Velen hebben de introductie van deze theelijn al kunnen zien op hun stand tijdens afgelopen editie van de Horecava in januari.