Categorie: "Infusions"

WINTERACTIE FILMPJE!! THEE & HORECA Demonstratie van de revolutionaire Tea Fusion-machine van Lipton

De revolutionaire Tea Fusion-machine koop je hier! http://www.bonnebella.nl Noem de actiecode WINTERACTIE voor méér KORTING.

Als horecazaak kun je je vanaf NU buitengewoon goed onderscheiden met thee door de aanschaf van de Tea Fusion-machine van Lipton, want hij zorgt voor sfeer en een ultieme theebeleving van je gasten in jouw zaak. Klik hieronder voor de link naar het demonstratiefilmpje! Hier is de Tea Fusion-machine te koop voor ALLEEN  de horeca: http://www.bonnebella.nl Maak snel een afspraak! NU een WINTERACTIE T/M 31 december 2014. Levering en volledige installatie Tea Fusion-machine van e 1295,00 NU TIJDELIJK voor maar e 795,00 exclusief BTW. 

INTRODUCTIE Fruit Fusion, de fruitigste Pickwick ooit

In de jaren 70 groeide het theeschap explosief. Dronken we voor die tijd voornamelijk zwarte thee, met de introductie van de Pickwick fruitvarianten leerde Nederland variëren met thee. Anno 2014 is het wat Pickwick betreft tijd voor een nieuwe revolutie. Deze zomer introduceert het theemerk een bijzondere primeur in de fruitrange: Pickwick Fruit Fusion.