Categorie: "Thee & Duurzaamheid"

THEE OP HET WERK Pickwick introduceert Fairtrade assortiment voor professionele markt

 

Beeld: http://www.pickwick.nl/professional

Tijdens een vergadering, een pauze met collega’s of een ontmoeting met een klant zorgt een kop thee voor een waardevoller moment. Pickwick (http://www.pickwick.nl/professional) introduceert voor deze momenten het Fairtrade assortiment: zes populaire varianten die het internationale Fairtrade keurmerk van Max Havelaar voeren. Bovendien heeft het zakelijke assortiment van Pickwick een nieuwe, professionele uitstraling.

HORECAVA 2015 Peeze lanceert een losse theelijn op de Horecava in januari

Thee is hot en b(l)ooming. Het is in Nederland naast koffie de meest gedronken drank (knvkt). En thee is bezig met een opmars, zo blijkt uit het feit dat er steeds meer theebars komen. De theebar-keten Teavana laat theedrinkers hun uitgebreide assortiment op gehele eigen wijze in een sfeervolle ambiance ervaren. Wereldwijd zijn thee cocktails de laatste trend. In Nederland zijn hippe thee-cocktailbars in opkomst, zoals The Tea Lab in Rotterdam.

THEE & INTRODUCTIES Met het vernieuwde PLUS theeassortiment is er nu een verantwoorde keuze voor iedereen

Als iedere Nederlander één kopje PLUS thee per dag drinkt, levert dit elke dag een Fairtrade premie op van 13.500 euro. Met het vernieuwde PLUS theeassortiment heeft PLUS nu een verantwoorde keuze voor iedereen. Het aantal smaken is uitgebreid en de verpakking is volledig gerestyled. PLUS thee is 100% Fairtrade en de nieuwe verpakking zorgt voor minder afval.

Peeze Foundation start theeproject in Sri Lanka

Beeld: http://www.peezefoundation.nl

De foundation van koffiebranderij Peeze zet zich sinds 2010 actief in voor de Arnhemse Weekendschool en een koffieproject voor de Fero coöperatie in Ethiopië. Dit land is de bakermat van koffie, waar Peeze veel van haar koffiebonen inkoopt. Na de introductie van de eigen Fairtrade theelijn ‘Communitea’ begin dit jaar, wil de brander ook in theeland Sri Lanka een project starten.