Categorie: "Opmerkelijk Theenieuws"

THEEMERKEN & JUBILEA Axxent Masters in Tea viert 10-jarig bestaan

 

10 jaar geleden hadden ze een droom. De ‘saaie’ thee wereld veranderen en frisse innovatieve thee concepten introduceren. Ze wilden af van het traditionele sopzakje en de typisch Nederlandse 1-2-3-thee cultuur. Gisteren, dinsdag 27 september 2016, heften Arnoud Francken en Marcel Vogel, oprichters van Axxent Masters in Tea (http://www.masters-in-tea.com/), het glas en kijken ze terug op 10 mooie en enerverende jaren.

THEE & KOFFIEBARS TEASPRESSO Met het drinken van een TEASPRESSO krijg je een bom aan antioxidanten binnen

Blog A TEASPRESSO LOGO VKFoodService Marketing Foods B.V., in Nederland ook bekend als leverancier van Bondi Chai Latte voor de horeca, introduceerde op het Amsterdam Coffee Festival TEASPRESSO afgelopen maart, bestemd voor de innovatieve koffiebar. De gezondheidsvoordelen van het drinken van een TEASPRESSO zijn echt gigantisch te noemen. Al enige tijd is TEASPRESSO volop leverbaar.

THEEMERKEN & KUNST Madeleine Schineis verzorgt illustraties voor wikkels Van Bruggen Thee

THEE Madeleine Schineis

De theeblikken van Van Bruggen Thee http://www.vanbruggenthee.nl krijgen unieke, handgetekende wikkels. De wikkels zijn getekend door Madeleine Schineis, bekend van onder andere haar geïllustreerde recepten in het maandblad Landleven. Bij de theeblikken is ook een nieuwe theeplank verkrijgbaar.