THEE & IJSTHEE Pickwick Ice Tea is vernieuwd! Nu laag in calorieën

Pickwick LOGOPickwick Ice Tea is vernieuwd! Dit verfrissende drankje met 100% natuurlijke ingrediënten, is niet alleen waanzinnig lekker, maar ook nog eens laag in calorieën.

Een perfecte match met de trend, waarin we allemaal het gebruik van suikers willen beperken en kunstmatige zoet- en kleurstoffen willen mijden. Pickwick Ice Tea is volgens de makers dus de ideale dorstlesser. Puur genieten voor het hele gezin!

Met 100% natuurlijke ingrediënten.

Pickwick Ice Tea is een heerlijk verfrissende koolzuurvrije mix van zuiver water, thee-extract en sap van vruchten. Kunstmatige toevoegingen, zoals kunstmatige aroma’s en onnatuurlijke zuurteregelaars zijn vervangen door natuurlijke alternatieven. Citroenzuur is bijvoorbeeld vervangen door citroensap. Het resultaat is een onweerstaanbaar verfrissend drankje met 100% natuurlijke ingrediënten.

Laag in calorieën.

Met Pickwick Ice Tea kies je voor een drankje dat minder calorieën bevat dan de gemiddelde frisdrank en vruchtensap. Het drankje wordt namelijk gezoet met Stevia, een zoetstof van natuurlijke oorsprong die geen calorieën bevat, aangevuld met een klein beetje suiker. Omdat het natuurlijk wel lekker moet zijn! In de bijlage onder meer een weergave van hoe Pickwick Ice Tea zich verhoudt tot andere kouden dranken in calorieen.

Voor elk moment, voor de hele familie.

Iedereen heeft wel eens zin in een verfrissende dorstlesser. Tijdens het spelen, na het sporten, mee op schoolreisje of tijdens een boswandeling. Pickwick Ice Tea is daarom nu ook verkrijgbaar in handige mini pakjes voor onderweg. Een slimme keuze omdat dit drankje met 100% natuurlijke ingrediënten ook nog eens caloriearm is.

Vertrouwde en nieuwe smaken.

Pickwick Ice Tea is er in vijf smaken: de vertrouwde Green Tea Citrus, Ice Tea Lemon en Ice Tea Peach en ook in de onderscheidende smaken Earl Grey Jasmin en Green Tea Apple. Daarnaast zijn er sinds kort ook Pickwick Ice Tea siropen verkrijgbaar in de smaken Ice Tea Peach en Ice Tea Forest Fruit.

Keurmerken.

Pickwick Ice Tea heeft het keurmerk Bewuste Keuze, ‘het bekende vinkje’ dat aangeeft dat dit product een bewuste keuze is binnen deze productgroep en het FSC-keurmerk voor verantwoord bosbeheer.

———————————————————————————————-
Creatieve TEKSTSCHRIJVER of Professionele BLOGGER nodig? www.dibebo.nl
DIRK BOSMAN 038-4525545/ [email protected]
[email protected]�————
DIBEBO logo

Lees ook:THEE & INTRODUCTIES Twee verfrissende nieuwe smaken van AriZona Iced Tea
Lees ook:IJSTHEE ZETTEN IJsthee zelf maken van losse thee voor thuis én horeca, je vindt alle tools bij Fleur de Café
Lees ook:THEEMERKEN Clipper staat voor natural, fair and delicious
Lees ook:IJSTHEE AriZona Green Tea Zero is beste Iced Tea van het jaar
Lees ook:IJSTHEE & INTRODUCTIES Albert Heijn introduceert Pure Leaf ijsthee zonder kunstmatige kleur- en smaakstoffen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.