ACTUEEL THEENIEUWS Joy of Tea nieuwe premium lijn van Pickwick

In de hectiek van alledag zijn ontspannen momenten steeds kostbaarder. Veel mensen drinken thee om een moment voor zichzelf te creëren, de gedachten even de vrije loop te laten en weer op te laden met positieve energie. Als antwoord lanceert Pickwick (http://www.pickwick.nl) de nieuwe premium theelijn Joy of Tea.

Een thee die je meeneemt in een vrolijke fantasiewereld die verder gaat dan thee.

“Alle aspecten van Joy of Tea zijn erop gericht om je fantasie te prikkelen. Allereerst de speelse verpakkingen, die je stuk voor stuk meenemen in een mooie droomwereld. Maar ook de intense aroma’s die je ruikt zodra je de verpakking opent. En de rijke en luxe melanges van grofgesneden ingrediënten zoals theeblaadjes, rooibos, kruiden, specerijen, fruit en bloemblaadjes, die je niet alleen proeft maar ook kunt zien door de doorzichtige theezakjes,” vertelt Ellen van der Linde, marketing manager tea bij Jacobs Douwe Egberts Nederland.

 

Pickwick Joy of Tea is vanaf deze week verkrijgbaar in de meeste supermarkten en biedt vier verrassende melanges. Bij welke smaak droom jij een momentje weg?

Green Jasmin neemt je mee in de wereld van groene weilanden, bloemen en voorjaar met groene thee, groene jasmijnthee en goudsbloemblaadjes. Een verfijnde bloemige smaak met een warme ronde ondertoon van peer.

Ginger Spices
 nodigt je uit voor een moment in de warme gouden namiddagzon, met pittige gemberthee op een basis van citroenverbena, een frisse ondertoon van citroengras en een vleugje anijs.

Met Green Tropical waan je je even in een paradijs tussen de palmbomen vol kokosnoten met uitzicht op een azuurblauwe zee. Deze groene thee heeft de warme zoete smaken van kokosnoot en ananas, met een pittig vleugje gember en frisse citroen.

Spicy Chai
 neemt je mee naar een plek in de bossen, op het moment dat de avondzon de lucht warmrood kleurt, met een kruidige rooibos chai met kaneel, kardemom, anijs en kruidnagel. Gember en zwarte peper geven een vleugje pittigheid.

 

Wegdromen met verrassende nieuwe premium thee van Pickwick:
Joy of Tea 
prikkelt je fantasie met verfijnde en spannende thee

Over Pickwick

Pickwick voert in Nederland verschillende theesoorten in haar assortiment, waaronder onder andere groene-, zwarte-, fruit-, kruiden theeën en rooibos. Pickwick is marktleider binnen het theesegment in Nederland en eigendom van JACOBS DOUWE EGBERTS (JDE), een wereldwijd koffie- en theebedrijf met het hoofdkantoor in Amsterdam. Met een wereldwijd team van meer dan 12.000 medewerkers werken we samen om onze merken te leveren aan consumenten in meer dan 100 landen. Onze leidende merken zijn onder andere: Douwe Egberts, Pickwick, SENSEO®, L’OR ESPRESSO, Tassimo, Jacobs, Moccona, Kenco, Pilao en Gevalia. Voor JDE Nederland werken zo’n 2.000 medewerkers, met een koffiebranderij en kantoor in Utrecht en een thee- en koffiefabriek in Joure.

————————————————————————————————-

Creatieve TEKSTSCHRIJVER of Professionele BLOGGER nodig? www.dibebo.nl

DIRK BOSMAN 038-4525545/ [email protected] [email protected]  

————————- 

Lees ook:THEE OP HET WERK Pickwick introduceert Fairtrade assortiment voor professionele markt
Lees ook:THEE BUITENSHUIS Douwe Egberts Professional lanceert een nieuw theeconcept
Lees ook:BUITENHUISMARKT Koffie en thee | Andere koers Douwe Egberts Professional // Buitenhuismarkt koffie
Lees ook:TRENDS Mensen hebben steeds vaker geld over voor lekkere thee
Lees ook:THEE & ACTIES Voedselbank Hoogeveen krijgt duizenden doosjes Pickwick-thee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.