THEE & KOFFIEBARS TEASPRESSO Met het drinken van een TEASPRESSO krijg je een bom aan antioxidanten binnen

FoodService Marketing Foods B.V., in Nederland ook bekend als leverancier van Bondi Chai Latte voor de horeca, introduceerde op het Amsterdam Coffee Festival TEASPRESSO afgelopen maart, bestemd voor de innovatieve koffiebar. De gezondheidsvoordelen van het drinken van een TEASPRESSO zijn echt gigantisch te noemen. Al enige tijd is TEASPRESSO volop leverbaar.

TEASPRESSO wordt bereid als een espresso, maar bestaat voor 100 procent uit Rooibos, uitsluitend afkomstig uit het zonnige Zuid-Afrika. Normaliter wordt thee langzaam getrokken, maar door het op de espressowijze te bereiden, komt de intensere en afgeronde smaak naar voren. De TEASPRESSO is ook geschikt om te zetten in een plunger of in een filterapparaat. Dankzij de cafeïnevrije  TEASPRESSO kun je vanaf heden ook van alle traditionele drankjes genieten zoals latte’s en cappuccino’s, maar dan gebaseerd op een buitengewoon gezonde rooibos espresso. In Kaapstad staat de TEASPRESSO tegenwoordig al op de kaart van bijna alle cafés als latte, espresso of cappuccino.

TEASPRESSO: 10 x meer antioxidanten dan rooibos thee en 5 x meer antioxidanten dan groene thee.

Het drinken van een TEASPRESSO heeft zeer grote gezondheidsvoordelen. Door de unieke productiemethode bevat een enkel glas TeaSpresso 10 x meer antioxidanten dan traditionele rooibosthee en 5 x meer antioxidanten dan een enkele consumptie groene thee.

TEASPRESSO: Goed voor je gezondheid.

Volgens het antioxidanten onderzoeksteam van INFRUITEC in Stellenbosch (Zuid-Afrika), staat een shot van 60 ml TEASPRESSO, gelijk aan 5 kopjes groene thee, 5 kopjes bietensap, 10 kopjes op traditionele wijze gebrouwen rooibosthee of 20 kopjes wortelsap, gebaseerd op de hoeveelheid antioxidanten die TEASPRESSO bevat. Door het regelmatig nuttigen van een TEASPRESSO versterk je je immuunsysteem, help je je lichaam om ijzer op te nemen (erg belangrijk voor vrouwen), bescherm je je hart, vertraag je ouderdomsverschijnselen, zorg  je voor detoxificatie, bescherm je lichaam tegen het risico op het krijgen van kanker. Ook zorgt het geregeld consumeren van TEASPRESSO voor een kalmerend effect. In TEASPRESSO zitten veel mineralen zoals magnesium, zink en calcium.

Voor meer informatie: FoodService Marketing Foods B.V.

E-mail: [email protected]

http://www.bondichai.net/downloads/

Telefoon: 0031-529 42 69 60

———————————————————————————————-
Creatieve TEKSTSCHRIJVER of Professionele BLOGGER nodig? www.dibebo.nl
DIRK BOSMAN  038-4525545/ [email protected]
[email protected]�————

Lees ook:THEE & KOFFIEBARS Zet hierom TEASPRESSO op de kaart: gigantische gezondheidsvoordelen
Lees ook:THEEWEETJES Rooibos helpt tegen rimpeltjes
Lees ook:HORECAVA 2016 Catunambu lanceert eigen theemerk Tea Quiero op Horecava
Lees ook:THEE & GEZONDHEID Rooisbosthee is een ECHT toppertje voor je gezondheid
Lees ook:THEE & GEZONDHEID 5 redenen waarom witte thee uitermate gezond voor jou is

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.