THEE & INTRODUCTIES Twee verfrissende nieuwe smaken van AriZona Iced Tea

THEE A Arizona ijstheeAls je de krachten bundelt van twee dranken die op zich al hele lekkere dorstlessers zijn, krijg je een drankje dat een feest is voor de smaakpapillen. Amerika’s meest populaire ijsthee merk AriZona Iced Tea, bekend van hun unieke design, is namelijk nooit klaar met experimenteren.

De nieuwste innovatie is Half & Half, een combinatie van zwarte thee en citroenlimonade. Frisse limonade met een vleugje thee. Half & Half maakt dat de zomer het hele jaar duurt. AriZona introduceert ook Green Tea Zero, een heerlijke groene thee zonder suiker maar met ginseng en honing, om zorgeloos van te genieten. Beide nieuwe smaken worden natuurlijk geserveerd in de bekende vrolijke flessen die een lust voor het oog zijn en na gebruik nog in menig interieur te vinden zijn. Half & Half LR

AriZona Iced Tea introduceert twee nieuwe iced teas in Nederland.

‘Green Tea Zero en Half & Half zijn lekker en mooi’

THEE A Arizona Green Tea ZeroAriZona Iced Tea introduceert twee nieuwe iced teas in Nederland. Half & Half combineert citroenlimonade met gekoelde zwarte thee. Het resultaat: een drankje dat niet te zoet, niet te zuur en niet teveel ‘thee’ is. Half & Half, in een fles met een vrolijk geel geblokt design, bevat door de toevoeging van thee minder calorieën dan de gemiddelde limonade. Wie helemaal geen calorieën wil, kiest voor Green Tea Zero, een smaakvolle groene ice tea met een vleugje honing en ginseng. Green Tea Zero is in de schappen direct te herkennen aan de prachtige fles met daarop een Japanse geisha.

Multifunctionele flessen.

Het begon in 1971 met de verkoop vanuit de kofferbak van een oud Volkswagenbusje. Inmiddels is AriZona de meest gedronken ijsthee in de Verenigde Staten. 100% natuurlijke ijsthee zonder kunstmatige smaakstoffen, kleurstoffen en conserveringsmiddelen, duidelijk herkenbaar aan de unieke flessen. Het design van de flessen is zelfs zo populair dat het een bron van inspiratie is voor kleding, telefoonhoesjes en DIY projectjes om er sieraden en huisdecoraties van te maken.

Verkrijgbaar in veel natuurlijke smaken. 

AriZona is verkrijgbaar in de natuurlijke smaken Blueberry White Tea, Lemon, Green Tea Zero, Peach, Original Green Tea with Honey, Half & Half en Pomegranate Green Tea. De laatste drie smaken zijn er nu ook in een groot formaat van 1,5 liter.

Overige informatie.

AriZona Iced Tea

Verkoopadviesprijs:             50cl varianten € 1,09

150cl varianten € 1,99

Website:                                     http://www.abrandnewday.nl

Verkrijgbaar bij:                    diverse supermarkten o.a. Albert Heijn, diverse tankstations en diverse horeca. THEE A AH logo

———————————————————————————————————————-

Creatieve TEKSTSCHRIJVER of Professionele BLOGGER nodig? www.dibebo.nl

DIRK BOSMAN 06-24115892/ [email protected]

———————————————————————————————–————————–—

DIBEBO logo

Lees ook:IJSTHEE AriZona Green Tea Zero is beste Iced Tea van het jaar
Lees ook:THEEMERKEN Clipper staat voor natural, fair and delicious
Lees ook:THEE & IJSTHEE Pickwick Ice Tea is vernieuwd! Nu laag in calorieën
Lees ook:THEE & INTRODUCTIES 3 nieuwe smaken Clipper Tea op de markt dit najaar
Lees ook:PROBEER DEZE THEE OOK Pickwick Pure Green Coconut

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.