IJSTHEE & HORECA Fleur de Café lanceert een ijstheeconcept voor de horeca

THEE A Fleur de Cafe IJstheeFleur de Café (http://www.fleurdecafe.nl), de koffie- en theegroothandel in Deventer, lanceert een ijstheeconcept voor de horeca.

Het concept bestaat uit verse ijsthee die gemaakt is van losse thee.

Fleur de Café biedt 2 pakketsoorten aan, afgestemd op het aantal gasten.

Het ijstheepakket bestaat uit 3 soorten thee (allemaal op natuurlijke basis): Ginger Lemon, Zomer Zotheid en Kokos-Meloen.

Elke theesoort wordt afzonderlijk in smaak versterkt door Routin 1881 en dat is een natuurlijke siroop.

Volgens eigenaar Marc Steenhuis van Fleur de Café verloopt de bereiding van deze ijsthee voor de horeca snel en is het de bedoeling dat de horeca de ijsthee op gaat dienen in een theekannetje van een halve liter.

http://www.fleurdecafe.nl

Bron: Misset Horeca, 19 februari 2016.

————————————————————————————-

Creatieve TEKSTSCHRIJVER of Professionele BLOGGER nodig?

www.dibebo.nl DIRK BOSMAN 038-4525545/ [email protected] [email protected]

————————-

DIBEBO logo

Lees ook:IJSTHEE ZETTEN IJsthee zelf maken van losse thee voor thuis én horeca, je vindt alle tools bij Fleur de Café
Lees ook:THEEBABBEL De opmars van thee in Nederland
Lees ook:IJSTHEE Belvedere lanceert de Lemon Tea maceration
Lees ook:HORECA Bondi Chai Latte: hét alternatief voor thee in de horeca
Lees ook:THEESOORTEN De oorsprong van IJsthee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.